logo

Grote Clubactie

Het is weer tijd voor De Grote Clubactie. Ook dit jaar doet Saturna hieraan mee! Met de opbrengst van deze actie willen we trainers opleiden en bijscholen en ons recreatiepakje en kleding van trainers vernieuwen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Ook jij als verkoper van de loten maakt kans op super mooie prijzen!

De Clubactie heeft ook mooie prijzen voor jou!

  • – Een Nintendo Switch met een spel naar keuze! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze, maar je kunt ook een fiets winnen of bioscoopkaarten. Kijk hier voor alle prijzen.
  • – Clinics van topsporters! Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Wat dacht je van een clinic van topturnster Tisha Volleman of freerunner Siebe van de Spijker. Vanaf 14 september vind je hier een volledig overzicht.
  • – Verkoop samen loten! Je kunt ook samen met je beste vriend of team leuke prijzen winnen. Om kans te maken op een van de teamprijzen kun je je team vanaf 14 september hier inschrijven voor een van de verkoopwedstrijden!
  • – Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com! Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, SnowWorld, Krazy Kangaroo en Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Kijk hier voor meer informatie en alle actievoorwaarden.


Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Saturna werkt met verkoopboekjes. Met dit boekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor ‘Eenmalige Machtiging’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

 Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer vóór 11 oktober.  De trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Natuurlijk mag je nog een boekje vragen om loten te verkopen.


NIEUW DIT SEIZOEN!

Je kunt ook een superlot verkopen of online loten kopen. Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie.