logo

Demogroep

Jongens en meisjes vanaf 12 jaar die het leuk vinden om te bewegen én het leuk vinden om een publiek enthousiast te maken kunnen terecht bij de Demogroep. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. de minitrampoline, mat, kast en alles waar je een leuke demonstratie mee kunt maken. Een leuke afwisselende les met een knipoog naar het turnen.
Bij deze lessen wordt er getraind voor demonstraties voor een publiek. De onderdelen worden zo aangeboden dat iedereen op zijn niveau wordt uitgedaagd om zijn of haar grenzen te verleggen. Er wordt creatief omgegaan met de toestellen en onderdelen om tot een verrassende demonstratie te komen. Natuurlijk worden er verschillende nieuwe onderdelen getraind om te verwerken in de demo’s.

Als je wilt kennismaken met de lessen, kun je vrijblijvend twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via het Lesrooster inschrijven door bij de les op ‘inschrijven’ te klikken. Kijk op de pagina Contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd.