logo

Freerunning

Bij Freerunning is het de bedoeling om, door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips en vaults, over obstakels te springen. Als Freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Freerunnen is geen wedstrijd sport, maar leert je wel uitdagingen aan te gaan. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment. Niet alleen voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.
De les wordt aangepast aan de verschillende niveaus van de deelnemers. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent, iedereen kan aan deze les deelnemen. In de lessen worden verschillende onderdelen van freerunning behandeld en er worden verschillende elementen geoefend. Je kunt aangeven welke tricks je graag wilt leren en hiermee aan de slag gaan. Hierdoor is het een redelijk vrije les, waarin je veel nieuwe dingen kunt leren en lekker kunt tricken.

Als je wilt kennismaken met de lessen, kun je vrijblijvend twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via het Lesrooster inschrijven door bij de les op ‘inschrijven’ te klikken. Kijk op de pagina Contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd.