logo

Geen trainingen per 13 maart 2020 ivm Corona-virus

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 12 maart 2020 en de berichtgeving van de KNGU vervallen alle trainingen van Saturna met ingang van vrijdag 13 maart. Deze maatregel blijft van kracht tm 26 april 2020.

Voor onze wedstrijdgroepen betekent het tevens dat alle wedstrijden tot 6 april worden geannuleerd en/of worden verplaatst. De KNGU zal de komende tijd de consequenties zo goed als mogelijk in kaart brengen en ons op de hoogte houden.

De talentenmiddag van de damesselectie op 29 maart en het kleuterfestijn op 1 april komen te vervallen. Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus zullen deze middagen later in het seizoen opnieuw worden gepland.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport. Vanwege de volksgezondheid voelen we ons echter genoodzaakt de richtlijnen van het RIVM en het advies van NOC*NSF en de KNGU op te volgen.

Op onze Facebook– en Instagram account zal gedurende deze periode een paar keer een filmpje worden gepost zodat ook thuis kan worden getraind. Deze zijn hier ook terug te zien. Daarnaast worden er leuke challenges gepost en beweegtips voor onze jongste leden.

We rekenen op uw begrip en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!