logo

Turnen dames/heren

Turnen voor volwassenen is voor dames en heren; van beginners tot vergevorderd. Iedereen is welkom en kan op zijn of haar eigen niveau turnen. Hierdoor is het een redelijk vrije les, waarin je veel nieuwe dingen kunt leren of gewoon lekker op niveau kunt blijven turnen.
De lessen worden gegeven in de turnhal van de Meent Bauerfeind. Er zijn dus volop mogelijkheden om op een veilige manier je grenzen te verleggen. In de lessen komen de verschillende toestellen aan bod, waarbij verschillende elementen worden geoefend. De onderdelen wordt aangepast aan de verschillende niveaus van de deelnemers. Ook wordt de les afgewisseld met kracht, lenigheid en/of conditie.

Als je wilt kennismaken met de lessen, kun je vrijblijvend twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via het Lesrooster inschrijven door bij de les op ‘inschrijven’ te klikken. Kijk op de pagina Contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd.