logo

Fysiotherapie

De gezondheid van onze turners en turnsters staat voorop. In de training wordt kwaliteit geboden, waarbij onder andere de verdeling van de belasting en een goede opbouw van onderdelen een belangrijke rol spelen. Saturna heeft op dit moment met 2 fysiotherapeutpraktijken een samenwerkingsovereenkomst: Flexfysio en Dijkstra Fysiotherapie.


 

Flexfysio werkt voor Saturna!

Flexfysio biedt totale ondersteuning: een topsportaanpak voor iedereen. Het team, Sandra de Boer (acupuncturiste), Casper Stork (manueel, fysio), Jacques Veldkamp (fysio) en Meindert de Boer (manueel, fysio), gaat over lijven.

Flexfysio staat voor:

  • Resultaat; Op naar optimaal resultaat voor jou. Blessures en klachten horen bij het proces dat leidt tot resultaat.
  • Flexibiliteit; 6 dagen per week geopend en tevens in de avonduren beschikbaar.
  • Betrokkenheid; Bij jou en jouw proces. Wij maken tijd voor je.
  • Contact; Met jou, jouw klachten en de factoren die jouw klachten veroorzaken.
  • Transparantie; Een duidelijke uitleg over de diagnose, prognose, advies en behandelbeleid.
  • Teamwork; Binnen Flexfysio en ook met een sportarts, sportpsycholoog, orthopeed, ortho-manueel arts, osteopaat, podoloog, personal trainer en de trainers van Saturna.

Flexfysio, Terborchlaan 299, 1816 MH Alkmaar, telnr. 072-5118474


 

Dijkstra fysiotherapie ondersteunt Saturna

Blessures beperken je bij het behalen van sportieve doelen. Daarom ondersteunt Dijkstra Fysiotherapie, gespecialiseerd in sportklachten, Gymnastiekvereniging Saturna. Heb je een blessure? Ga dan langs op het gratis inloopspreekuur. Samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut heb je een kort adviesgesprek of onderzoek.

Je vindt Dijkstra Fysiotherapie op meerdere locaties in Alkmaar, zoals bijvoorbeeld in Victorie Plaza, Hoefplan, de Mare, Daalmeer en Overdie. Bezoek de website voor meer informatie. Loop niet langer door met de blessure, maar maak een afspraak voor het gratis inloopspreekuur.

Hierdoor verzekert u zich van een plek bij de fysiotherapeut. Bel op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur naar 072-5400600 of mail.